Lange wimpers, ze zijn een van de zeven schoonheden. Dus we doen er alles aan om ze te krijgen. Door middel van de exclusieve salonbehandeling Lash Elevation, voor optisch langere wimpers door ze te krullen, te verven en te liften. Eindelijk een natuurlijk sexy look voor iedereen.

De Lash Lift is zo een populaire behandeling omdat het de wimpers voor wel 6 weken lift. Een natuurlijke en open blik is hierdoor zo gecreëerd. De Lash Lift is een geweldige en meer natuurlijk alternatief voor wimperextensions. Maar er zijn nog meer voordelen.

Voordelen

De Lash Lift geeft een natuurlijke uitstraling en maakt een wimperkrultang overbodig. Het tast de wimpers niet aan, in tegenstelling tot wimperextensions of een wimperkruller. Dit komt omdat er bij de Lash Lift gebruik wordt gemaakt van zachte siliconen rods en verzorgende producten. Toch is het goed om de behandeling pas te herhalen wanneer de Lash Lift is uitgewerkt om overbelasting van de wimpers te voorkomen. Dit is vaak na 6-8 weken. Je kan gewoon douchen en zwemmen met gekrulde wimpers (alleen de eerste 24 uur niet). Het tast de krul van de wimpers niet aan.

Meest Voorkomende Vragen

Wij hebben de drie meest voorkomende vragen voor je op een rijtje gezet.

  1. Is een Lash Lift voor iedereen geschikt? Helaas is niet elke klant geschikt voor een Lash Lift. Als je erg korte wimpers hebt, die erg omlaag staan, is een Lash Lift niet mogelijk. Je zal dit voornamelijk zien bij vrouwen met een Aziatische afkomst dat hun wimpers te kort en te recht zijn. Kom gerust vrijblijvend langs om onze specialisten te laten beoordelen of het mogelijk is.
  2. Mag een Lash Lift gedaan worden tijdens de zwangerschap? We raden het niet aan om een Lash Lift te doen tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Hoewel het niet veel kwaad kan, kan de Lash Lift door de hormoonveranderingen minder goed pakken.
  3. Wat zijn nazorgtips? De eerste 24 uur mag je geen oogmake-up dragen en is het belangrijk dat wimpers niet nat worden. Dus geen haar wassen, naar de sauna of intensief sporten. Je krijgt een nazorg flyer van ons mee.