Huidpraktijk Noordwijk is een in 2009 opgerichte, gezellige, veelzijdige Huidpraktijk in Noordwijk – Binnen. Tot oktober 2021 ook wel bekend onder de naam Sense 4 Beauty & Feet. Aangezien wij inmiddels flink zijn uitgebreid is de naam gewijzigd. Wij doen dan ook meer dan alleen schoonheids- en pedicurebehandelingen. Wij zijn gespecialiseerd in Acne, maar vooral ook op huidverbeterende behandelingen zoals Microneedling, Mechanische bindweefselmassages en Speciale Peelings. Ook bieden wij Permanente make up volgens alle richtlijnen van de GGD en met de juiste vergunningen. Sinds maart 2020 bieden wij ook elektrische epilatie aan en vanaf september 2020 ook iedere 6 weken IPL & laserbehandelingen.

De eigenaren van de salon zijn Henny & Sabrina (moeder en dochter). Tevens behoren Jacqueline (huidspecialist) en Britt (stagiaire) tot het team.

We zijn gevestigt in Noordwijk-Binnen aan de Achterzeeweg 12. U kunt bij ons Gratis en vrij parkeren voor de deur. Kom gerust eens langs en neem een kijkje bij ons in de praktijk onder het genot van een vers kopje koffie of thee. Wij geven u graag een rondleiding in onze praktijk met 3 behandel ruimten, nagelcorner, aparte intakeruimte met analyse apparatuur en een grote wachtruimte.

Onze openingstijden zijn:

  • Dinsdag t/m donderdag van 9:15-17:00u
  • Vrijdag van 9:30-15:00u
  • Op de laserdagen zal dit de hele vrijdag zijn.

Tot Ziens bij ons in de praktijk

Team Huidpraktijk Noordwijk