Huidpraktijk Noordwijk is een in 2009 opgerichte, gezellige, veelzijdige Huidpraktijk in Noordwijk – Binnen. Tot oktober 2021 ook wel bekend onder de naam Sense 4 Beauty & Feet. Aangezien wij inmiddels flink zijn uitgebreid is de naam gewijzigd. Wij doen dan ook meer dan alleen schoonheidsbehandelingen. Wij zijn gespecialiseerd in Acne, maar vooral ook op huidverbeterende behandelingen zoals Microneedling, Mechanische bindweefselmassages en Speciale Peelings. Sinds juli 2023 zijn wij uitgebreid met Huidtherapie. Hierbij kunt u denken aan eczeemzorg, behandelen van rosacea, laseren, oedeemtherapie, littekentherapie, nazorg na borstkanker of andere oncologische ingrepen en nog veel meer.

De eigenaren van de praktijk zijn Henny & Sabrina (moeder en dochter). Tevens behoren Naomi (huidspecialist) en Nathalie (allround schoonheidsspecialist & student huidtherapie) tot het team.

We zijn gevestigd in Noordwijk-Binnen aan de Achterzeeweg 12. U kunt bij ons Gratis en vrij parkeren voor de deur. Kom gerust eens langs en neem een kijkje bij ons in de praktijk onder het genot van een vers kopje koffie of thee. Wij geven u graag een rondleiding in onze praktijk met 3 behandel ruimten, visagiehoek, analyse apparatuur en een grote wachtruimte.

Onze openingstijden zijn:

  • Maandag 13:00-17:00u
  • Dinsdag & woensdag van 9:00-17:00u
  • Donderdag 9:00-21:30u
  • Vrijdag van 9:00-15:00u

Tot ziens bij ons in de praktijk

Team Huidpraktijk Noordwijk