Zomerfacial met Handmassage

Uiteraard hebben wij ook bij Britt en Jacqueline een heerlijke facial met een manuele massage in de aanbieding. Maximale opbouw van weerstand met een klassieke massage, wenkbrauwen epileren en een gratis Handmassage met pakking twv. 10,-.

Heerlijk ontspannen in 75 minuten en met een gratis sheetmasque voor thuis twv. 10,95

Summerboost body Special

Enkele van jullie zullen de Icoone al eens voorbij hebben zien komen. Mechanische bindweefsel, cupping en lymfedrainage in een. Verstrakken, vetreductie, cellulite aanpak en draineren. Vele hebben al behandelingen ondergaan en enkele zullen nog twijfelen. Werkt het wel? Doet het echt geen pijn? Levert het wel resultaten op? Moet echt heel je lichaam behandeld worden of kan ook alleen een zone?

Op deze vragen hebben wij uiteraard de antwoorden, al is het wel zo dat ervaring boekdelen spreekt. Speciaal daarom zijn wij de laatste twee maanden gestart met een pilot waarbij wij enkele zones hebben behandeld, dus niet het hele lichaam. Met succes.

Heb jij dus slappe armen, opgehoopt vet op de buik of verslapte billen bijvoorbeeld, dan hebben wij de oplossing.

Ervaar de Icoone met 5 behandelingen van alleen de zone die jij wil.
Iedere behandeling duurt 20 minuten waarbij enkel de zone behandeld wordt. Let op! het behandelen van het hele lichaam is altijd effectiever.

Zomerboost voor het gelaat

Wist jij dat de Icoone 33% effectiever is dan een manuele klassieke massage?
Het zorgt niet alleen voor ontspanning, maar ook voor versteviging doordat de huid optimaal gaat werken. Hiermee bedoelen wij dat collageen en elastine wordt aangemaakt, maar ook hyaluronzuur.

In de zomertijd droogt de huid sneller uit en ontstaan microscopische haarscheurtjes in de huid. Hierdoor is de huid extra kwetsbaar voor vochtverlies en irritatie. Ook straling kan makkelijker doordringen in de huid.

Om de huid zijn maximale bescherming en weerstand te geven hebben wij een hele mooie boostspecial.
Hierbij krijg je 2x de Icoone Face & Neck behandeling en als afsluiting een Icoone Face & Neck behandeling in combinatie met een huidverbeterende behandeling.

Inplannen kan telefonisch 071-3613570 of door een email te sturen naar info@huidpraktijknoordwijk.nl