Onze Acne Facial met een combinatie van een acnepeeling en IPL-therapie is een geavanceerde behandeling gericht op het effectief aanpakken van acne en het verbeteren van de algehele huidconditie. Deze uitgebreide behandeling combineert de voordelen van zowel peelings als IPL-therapie om op meerdere fronten acne aan te pakken.

De behandeling begint met een grondige reiniging om overtollige oliën, onzuiverheden en dode huidcellen te verwijderen. Vervolgens wordt IPL-therapie toegepast. Deze geavanceerde behandeling maakt gebruik van geconcentreerde lichtenergie om bacteriën die acne veroorzaken te doden, ontstekingen te verminderen en de talgproductie te reguleren. De IPL-technologie dringt diep door in de huidlagen en richt zich op de overactieve talgklieren, waardoor de kans op nieuwe acne-uitbraken wordt verminderd. Hierop volgt een peeling, waarbij zorgvuldig geselecteerde zuren worden gebruikt om de huid te exfoliëren en diep in de poriën door te dringen. Dit helpt bij het verminderen van ontstekingen, het verkleinen van poriën, het verwijderen van onzuiverheden en het bevorderen van een helderdere huidtextuur.

De combinatie van peeling en IPL-therapie is krachtig omdat ze elkaar aanvullen. De IPL-therapie dieper doordringt om ontstekingen te verminderen en het talg te verzepen, de peeling verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden. Samen werken ze aan het verminderen van bestaande acne en het voorkomen van nieuwe uitbraken.

Na de behandeling kan er sprake zijn van een lichte roodheid of gevoeligheid, maar dit verdwijnt doorgaans snel. Voor een optimaal resultaat worden meerdere sessies aanbevolen, afhankelijk van de ernst van de acne en de individuele huidconditie.

Onze Acne Facial met de combinatie van peeling en IPL biedt niet alleen directe verlichting voor bestaande acne, maar legt ook de basis voor een gezondere huid op de lange termijn. Door de synergie tussen deze behandelingen te benutten, streven we ernaar om jou een heldere, gezonde huid te bieden, vrij van acne en met een verbeterde huidstructuur en teint. Raadpleeg onze ervaren huidtherapeuten voor een behandeling op maat en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om een stralende, acnevrije huid te bereiken.