Wimperextensions, ook wel wimperverlenging genoemd. Verleng en verdik uw eigen wimpers middels een semi permanente basis door deze innovatieve methode te gebruiken. De extensions die wij gebruiken geven een zeer natuurlijke look. De ouderwetse nep wimpers kunnen hier niet tegenop. De extensions zijn veilig, hygiënisch en geven een prachtig resultaat. Wij passen de one-by-one techniek toe waarbij op iedere wimper een extension geplaatst wordt. De extensions zijn gewichtloos en waterbestendig . U kunt uw dagelijkse leven gewoon voortzetten, bijvoorbeeld douchen, slapen, sporten en zwemmen geven geen problemen. Elke extension heeft een natuurlijke krulling met een toelopend uiteinde. In diverse lengtes, diktes en met verschillende krul. Bij iedereen bekijken wij de wensen van de klant en de lengte van eigen wimpers. Van natuurlijk tot extreem opvallend!

Levensduur
De extensions worden op uw eigen wimpers geplakt. Onze natuurlijke wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 6 tot 8 weken. Na deze tijd vallen onze wimpers uit en komt er een nieuwe wimper tevoorschijn. Gelukkig vallen ze niet allemaal tegelijk uit en gaat dit heel geleidelijk. Helaas hebben sommige mensen de cyclus weleens verstoord door bijvoorbeeld de krultang te gebruiken met mascara op de wimpers of door wimpers eruit te trekken. Als dit niet het geval is blijven de wimpers goed verdeeld zitten en kunt u na 3-4 weken langs komen om op te vullen. Dan plaatsen wij op alle nieuwe wimpers weer een extensions. Zo behoudt u een mooie volle wimperpartij.

Onderhoud
De wimpers vergen niet veel onderhoud. De eerste paar uur word wel geadviseerd de wimpers niet nat te maken. Dit om zeker te zijn dat de lijm goed uitgehard is. Verder dient u voorzichtig te zijn met producten op oliebasis. Olie kan namelijk de lijm oplossen. Hierdoor kunnen extensions eerder uitvallen. Ook zijn er vloeibare eyeliners die de lijm weleens doen oplossen. Het is niet duidelijk welke dus ga hier voorzichtig mee om. Gebruik eventueel potlood om een eyeliner mee te zetten of laat een mooi lijntje plaatsen met permanente make up. Verder is het verstandig de wimpers niet te vaak aan te raken. Mochten de wimpers in de war zitten probeer dan met de vingers ze van elkaar af te duwen of borstel deze
voorzichtig met een schoon borsteltje.

Nieuwe set
In het begin zet ik een set op alle wimpers. Wij hanteren geen maximum aantal wimpers, wij plaatsen beide ogen volledig met wimpers. Verder verzoeken wij u met schone wimpers naar de salon te komen. Deze behandeling duurt maximaal 90 minuten.
Hele set € 97,50