De Dermamelan®-behandeling is één van de beste depigmentatie behandelingen voor het verwijderen van pigmentvlekken bij alle huidtypes. Zowel pigmentvlekken op de lichte huid als pigmentvlekken op de donkere huid.

Het Dermamelan® Pack is een doeltreffende combinatie van een professionele behandeling bij ons in de praktijk en een opvolgende thuisverzorging. Hierin zit een huidroutine van 4 maanden. Dankzij de revolutionaire Dermamelan®-behandeling van Mesoestetic worden pigmentvlekken te wijten aan melanine, hyperpigmentatie of ouderdomsvlekken verzacht en verwijderd.

De Dermamelan®-formule bevat een exclusieve combinatie van actieve ingrediënten met bewezen werkzaamheid, die op alle fasen van het hyperpigmentatieproces inwerken om bestaande hyperpigmentaties volledig te elimineren, waardoor zowel hun terugkeer als het verschijnen van nieuwe donkere vlekken wordt voorkomen. Een uitgebreid en effectief resultaat. Integreert een geprotocolleerde professionele behandeling om de resultaten te optimaliseren in combinatie met thuisverzorging dat de resultaten verlengt. De dualiteit van corrigerende en regulerende actie, maakt het een unieke, allround behandeling.

Het voordeel van de Dermamelan® is dat deze pigmentbehandeling bij ieder kleur huid toegepast kan worden. Ook de donkere huiden.

Succesformule voor

  • Vlekken in gezicht en lichaam
  • Buitensporige pigmentatie
  • Zwangerschapsmasker / Melasma
  • Huidveroudering door zon
  • Huidonvolmaaktheden van melanische oorsprong

 

De Dermamelan® behandeling kost 950,-

Inclusief thuisproducten t.w.v. 424,-

  • Mesoestic hydratonic mist 31,-
  • Dermamelan® treatment t.w.v. 260,-
  • Melan recovery crème t.w.v. 58,-
  • Melan 130+ pigment control t.w.v. 48,-
  • Mesoestetic Hydracream Fusion t.w.v. 27,-

Hoe verloopt de Dermamelan® behandeling?

Voorbereiding: om de huid goed voor te bereiden op het Dermamelan® masker is het van belang dat de huid wordt voorbereid met zuren. De zuren zorgen ervoor dat de dode huidcellen van de huid verwijderd worden, waardoor het Dermamelan® masker beter in kan werken en waardoor de kans op bijwerkingen vermindert.

Dermamelan® masker: in de praktijk zal het Dermamelan® masker door de huidexpert aangebracht worden. Dit masker zal 4 uur op de huid blijven zitten. U zult met dit  masker naar huis gaan en u dient het masker na de verstreken tijd zelf van de huid te verwijderen.

Nacontrole: we zullen ongeveer iedere 8 weken een controle afspraak inplannen zodat we het resultaat kunnen bijhouden

Thuis gaat u op advies van de Huidexpert verder met de thuisproducten. (houdt rekening met aanschaf van een aantal producten gedurende 4 maanden)