Onze Acne Facial is speciaal ontworpen voor diegenen met een huid die geen actieve acne heeft of voor mensen met milde acne. Deze behandeling is gericht op het grondig reinigen, kalmeren en voeden van de huid om acne onder controle te houden en tegelijkertijd de huidconditie te verbeteren.

De behandeling begint met een diepgaande reiniging om overtollige talg, onzuiverheden en dode huidcellen zachtjes te verwijderen. Dit helpt om verstopte poriën te minimaliseren en de huid voor te bereiden op verdere behandelingen. Vervolgens wordt de huid geëxfolieerd om de celvernieuwing te stimuleren en de textuur te verbeteren.

Na de exfoliatie volgt een kalmerend masker dat helpt bij het verminderen van ontstekingen en roodheid, terwijl het de huid hydrateert en voedt. De behandeling omvat ook het verwijderen van onzuiverheden zoals mee-eters en milde comedonen, waardoor de huid helder en fris aanvoelt.

Essentieel bij deze Acne Facial is het gebruik van voedende en kalmerende ingrediënten die de huid niet alleen hydrateren maar ook verzachten, om zo de balans van de huid te herstellen.

Deze behandeling is bedoeld om de huid in optimale conditie te houden en de kans op het ontstaan van nieuwe acne te verminderen. Bij een eventuele activering van acne of als er meer agressieve behandelingen nodig zijn, zoals peelings, zal ons deskundig team de behandeling aanpassen om zo effectief mogelijk te reageren op de behoeften van jouw huid.

Onze Acne Facial biedt niet alleen directe verlichting en voeding voor de huid, maar legt ook de basis voor een gezonde, goed onderhouden huid, zodat je de best mogelijke resultaten kunt behalen in het beheersen van acne.