Special Facial met Icoone: Een Verwennerij voor de Huid

Laat uzelf onderdompelen in luxueuze verwennerij met onze Special Facial, versterkt door de innovatieve technologie van Icoone. Deze exclusieve behandeling combineert zorgvuldige oppervlakkige en diepe huidreiniging, activering met de Icoone-technologie en voeding met een hydraterend masker voor een ongeëvenaarde huidverzorgingservaring.

Stap 1: Oppervlakkige en Diepe Huidreiniging

De Special Facial begint met een grondige oppervlakkige en diepe reiniging van de huid. Onze ervaren schoonheidsspecialist gebruikt hoogwaardige reinigingsproducten om onzuiverheden, dode huidcellen en talg te verwijderen. Deze dubbele reinigingsstap bereidt de huid voor op een diepere opname van voedingsstoffen tijdens de vervolgstappen.

Stap 2: Activering met Icoone

Na de reiniging wordt de Icoone-technologie geïntroduceerd om de huid te activeren en revitaliseren. Icoone maakt gebruik van microstimulerende rollen om de doorbloeding te verbeteren, de collageenproductie te stimuleren en de huidtextuur te verfijnen. Dit zorgt voor een natuurlijke boost van de huid, met een direct zichtbare en voelbare verbetering.

Stap 3: Voeding met Hydraterend Masker

Na de activering met Icoone, wordt de huid gevoed met een speciaal geselecteerd hydraterend masker. Dit masker, rijk aan voedingsstoffen en hydraterende ingrediënten, wordt zorgvuldig aangebracht om de huid te verzachten, te kalmeren en diep te voeden. Het resultaat is een stralende, gehydrateerde teint met een zijdezachte textuur.

Voordelen van de Special Facial met Icoone:

 1. Grondige Reiniging:
  • Verwijdering van onzuiverheden en dode huidcellen voor een frisse uitstraling.
 2. Huidactivering:
  • Stimulatie van collageenproductie en verbetering van de huidtextuur met Icoone.
 3. Diepe Hydratatie:
  • Voeding van de huid met een hydraterend masker voor een gezonde gloed.
 4. Ontspanning en Wellness:
  • Een rustgevende ervaring die zowel de huid als de geest verwent.

Individuele Zorg voor Een Unieke Ervaring:

Bij Huidpraktijk Noordwijk begrijpen we dat elke huid uniek is. Onze ervaren schoonheidsspecialisten passen de Special Facial met Icoone aan op basis van uw individuele behoeften en huidconditie. Trakteer uzelf op een onvergetelijke huidverzorgingservaring die diepe reiniging, huidactivering en voeding combineert. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw afspraak te boeken.