De ultieme TECHNOLOGIE in mechanische bindweefselmassage voor het LICHAAM en GEZICHT.

De meest veilige behandeling voor gezicht en lichaam

  • Snelle resultaten, al vanaf de eerste sessie, dankzij de gecombineerde werking van LED, LASER en de ROBODERM technologie
  • Op maat gemaakt, pijnloze en veilige behandelingen voor langdurig resultaat
  • Voor alle huidtypen geschikt, zelfs voor de meest verslapte huid
  • Ook geschikt voor de meest gevoelige probleemgebieden zoals de oogleden, hals, decolleté, binnenkant armen en benen, knieën en enkels
  • 100% natuurlijk
  • Pijnloos

Op het gebied van bodcontouring & anti-age behandelingen is er in de jaren veel veranderd. Vroeger werd er veel gemasseerd, draaide huidverbetering vooral om ontspanning en werd en niet tot nauwelijks gedacht aan behandelingen met systemen. Dit is veranderd, en daar gaan wij in mee!

De mechanische bindweefselmassage behandelingen van icoone® zijn inzetbaar voor zowel gezicht als lichaam. Zelfs de meest kwetsbare zones zoals binnenkant benen, armen en hals kunnen op een pijnloze & natuurlijke manier verstrakt of geëgaliseerd worden. Icoone® behoort tot de nieuwste generatie mechanische bindweefselmassage. De technologie is ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten over onze huid.

Ideaal bijvoorbeeld voor het verstrakken van de kaakcontouren & rimpelreductie maar ook voor het effectief aanpakken van cellulite. Maar denk ook aan het behandelen van lipoedeem, pijnlijke verklevingen en het effectief behandelen van littekens. Het is echt een totale work-out voor lichaam en gezicht waarbij je verschil ziet en voelt al na één behandeling. De icoone® behandelingen staan in het teken van volumeverbetering, huidverstrakking en bodycontouring. Maar denk ook aan medische indicaties zoals lipoedeem, lymfoedeem & verbetering van littekens. En dat is een BIG thing!

Dit is namelijk de enige behandeling die op een respectvolle, natuurlijke en 100% veilige manier de meest delicate zones van lichaam & gezicht op hoog niveau verbetert. Het is mogelijk om deze behandeling te combineren met de behandelingen die je al van ons gewend bent. Maar de behandelingen van icoone® zijn ook in te zetten als energie-boost. Ga je voor verstrakking & bodyshaping? Dan bieden de boost-kuren hierin een oplossing.

Wat bijzonder is aan de icoone® is de LED & Laser functie welke effectief werkt op het verminderen van vetcellen. Tegelijkertijd zorgen de mechanische stimulaties voor het stimuleren van collageen waardoor je in één behandeling werkt aan vermindering van vet & huidverstrakking. De behandelingen zijn voor de meest donkere huiden in te zetten en zelfs voor de meest gevoelige huidtypes inzetbaar.

Icoone® behandelingen staan voor natuurlijke, pijnloze en 100% veilige behandelingen waarbij de huid met respect wordt behandeld. Wij laten je graag kennismaken met deze doorbraak in anti-aging & bodycontouring.

Behandelingen

ICOON - Laser Med