Een Anti-Age programma, waarbij de huid geactiveerd, gestimuleerd en gevoed wordt.

Na de menopauze verandert er veel fysiek, maar ook zeker qua uiterlijk. Maar wist jij dat je vijf jaar voor de menopauze al klachten kan krijgen en de versnelde veroudering zichtbaar begint te worden. Dit komt onder andere door de vermindering van oestrogeen. Deze huid heeft een speciale, vriendelijke aanpak nodig als het gaat om de bestrijding van huidveroudering. Dit programma helpt daarbij. Een combinatie van beide behandeling zorgt voor een optimaal resultaat en het maximale wat de huid kan.

De Icoone is een systeem welke op mechanische manier de huid masseert middels bindweefselmassage, lymfedrainage en cupping in een. Allen zijn anders als manueel namelijk pijnloos en vriendelijk. Zo wordt de huid gestimuleerd en geactiveerd en start de huid weer met het aanmaken van collageen en elastine, maar ook hyaluronzuur wordt weer aangemaakt. Een ware workout voor de huid, maakt hem wakker en maakt hem fit!

De Age element is een gepersonaliseerde uitgebreide anti-aging behandeling die helemaal afgestemd wordt op de huidconditie of huidprobleem door middel van de boosters en maskers. Met de Natural Face Lifting massage geven we een intensieve liftende massage. Het doel is om de huid zo lang mogelijk mooi en gezond te houden.

~een proteïne (eiwit) te activeren dat zorgt voor een langere levensduur van de huidcellen

~de celactiviteit verbeteren

~het DNA van de huidcellen te beschermen

~het neutraliseren van giftige stoffen

 

De combinatie is dus perfect om het maximale uit de eigen huid te halen. Afvalstoffen die de huid sneller laat verouderen en dof maken worden verwijdert, de huid wordt geactiveerd om zelf collageen en elastine te produceren, blokkades worden opgeheven, de doorbloeding neemt toe, bouw- en voedingstoffen worden ingesluisd en de huid is tot het maximum aan het werk.

Meer dan dit kan de huid niet zelf doen.

Het programma duurt minimaal 10 weken, waarbij je wekelijks kan komen of om de week.
Bij wekelijks worden de Icoone en de Age element om en om gedaan. Bij om de week worden de twee behandelingen tegelijk uitgevoerd.

Wil jij meer informatie, boek dan een gratis en geheel vrijblijvende intake met analyse en advies.