Endermotherapie met de iCoone® LaserMed bij Lipoedeem: Innovatieve Verlichting van Symptomen

Lipoedeem is een chronische aandoening die gepaard gaat met een abnormale ophoping van vetweefsel en vocht, met name in de benen, heupen en billen. Voor de behandeling van lipoedeem kan endermotherapie met de iCoone® LaserMed een revolutionaire benadering bieden om de symptomen te verlichten en de algehele gezondheid te bevorderen.

Wat is de iCoone® LaserMed:

De iCoone® LaserMed is een geavanceerd medisch hulpmiddel dat endermotherapie combineert met laserlichttechnologie. Deze innovatieve combinatie maakt het mogelijk om gericht en diepgaand in te werken op het vetweefsel en de huid, waardoor een veelzijdige en doeltreffende behandeling ontstaat.

Voordelen van Endermotherapie met de iCoone® LaserMed bij Lipoedeem:

 1. Gedegen Mechanische Massage:
  • De iCoone® LaserMed maakt gebruik van geautomatiseerde rollende en zuigende bewegingen, diep werkend op het weefsel. Dit stimuleert de lymfestroom en bevordert de afvoer van overtollig vocht en afvalstoffen.
 2. Laserlicht voor Verbeterde Resultaten:
  • De geïntegreerde laserlichttechnologie versterkt de effecten van endermotherapie. Het laserlicht dringt diep door in de huid, waardoor de collageenproductie wordt gestimuleerd en de algehele huidstructuur verbetert.
 3. Optimalisatie van Bloedcirculatie:
  • De mechanische massage en laserlichtcombinatie dragen bij aan een verbeterde bloedcirculatie, wat van cruciaal belang is voor het verminderen van symptomen zoals pijn en vermoeidheid.
 4. Verbetert de Lymfestroom:
  • Endermotherapie met de iCoone® LaserMed is gericht op het verbeteren van de lymfestroom, wat helpt bij het verminderen van zwellingen en het bevorderen van een gezonde vochtafvoer.
 5. Comfortabele Behandeling:
  • Patiënten ervaren doorgaans weinig ongemak tijdens de behandeling, waardoor het een comfortabele en ontspannende ervaring is.

Hoe Werkt Endermotherapie met de iCoone® LaserMed:

 1. Voorbereiding van de Huid:
  • De behandeling begint met het voorbereiden van de huid op de mechanische massage en laserlichttoepassing.
 2. Mechanische Massage:
  • Geautomatiseerde rollende en zuigende bewegingen worden toegepast op het aangetaste gebied, waardoor de lymfestroom wordt gestimuleerd en het weefsel wordt gemasseerd.
 3. Laserlichtapplicatie:
  • Tijdens de mechanische massage wordt het laserlicht gelijktijdig toegepast. Het dringt diep door in de huid, stimuleert de collageenproductie en bevordert de algehele huidgezondheid.
 4. Individueel Aangepast:
  • Het behandelprotocol kan worden aangepast aan de individuele behoeften van de patiënt, waardoor een persoonlijke en effectieve aanpak mogelijk is.

Belang van Consistentie:

Consistentie is cruciaal voor het behalen van optimale resultaten. Bij Huidpraktijk Noordwijk begrijpen we het belang van een persoonlijke benadering bij de behandeling van lipoedeem. Onze ervaren professionals staan klaar om cliënten te begeleiden door middel van endermotherapie met de iCoone® LaserMed, waardoor ze een doeltreffende en comfortabele weg naar verlichting kunnen bewandelen.