De peeling is de lichtste in de categorie “diepe peelings” om vorderende huidveroudering, acne en pigmentatieproblemen te behandelen. De TCA peeling stimuleert cel vernieuwing , collageen-en elastine aanmaak en verwijdert dode huidcellen en oneffenheden. Hierdoor wordt de huid egaler, pigmentvlekken verminderen, poriën worden minder zichtbaar en de huid zal zich vernieuwen en verstevigen.

TCA Security Kit is een peeling die bestaat uit  15% TCA. Deze peeling is de lichtste in de categorie ‘diepe peelings’ om vorderende huidveroudering, acne en pigmentatieproblemen te behandelen.  De TCA Security Kit  stimuleert cel vernieuwing, collageen- en elastine aanmaak en verwijdert dode huidcellen en oneffenheden. Hierdoor wordt de huid egaler, pigmentvlekken verminderen, poriën worden minder zichtbaar en de huid zal zich vernieuwen en verstevigen.

  • Solution A: Citric acid, ascorbic acid en centella asiatica extract
  • Citric acid & ascorbic acid: Zijn werkzaam als antioxidant.
  • Centella asiatica extract: Stimuleert fibroblasten, revitaliseert en heeft een antibacteriële werking.
  • Solution B: TCA (TriChloorAzijnzuur)

Trichloorazijnzuur is een organisch zuur dat sterkt inwerkt tot op de oppervlakkige lederhuid. TCA ontdoet de natuurlijke cel eiwitten van hun wateromhulsel. Hierdoor droogt de cel uit en wordt afgestoten,  wat resulteert in dat de huid gedwongen wordt om nieuwe cellen aan te maken. Er ontstaat hierdoor een nieuwe frisse huid.

Deze behandeling kan alleen plaatsvinden als de huid in een goede conditie is. Wat wil zeggen dat u minimaal 2 weken de producten van Toskani of IMAGE skincare moet gebruiken en een peeling van Toskani of IMAGE skincare moet hebben gehad voor deze peeling.

Onze huidspecialist Sabrina kan u adviseren.

De behandeling kan enkel plaatsvinden, maar mag ook in kuurverband van 4x waarbij je eens per maand komt. Hierbij haal je absoluut het maximale uit de huid.