Wat is permanente make-up?

Permanente make-up is een revolutionaire pigmentatiemethode waarmee hypoallergene pigmenten met een ultra dunne naald in de dermale laag van de huid worden aangebracht. Het doel van deze procedure is het verbeteren van het uiterlijk en zelfbeeld, het verhogen van zelfvertrouwen het zorgen voor een meer actieve levensstijl en het geven van meer persoonlijke vrijheid en tijdbesparing voor u.

Zowel vrouwen als mannen ervaren de voordelen van micropigmentatie om hun eigen natuurlijke schoonheid te verbeteren. Om praktische redenen kan permanente make-up vaak de enige oplossing zijn, bijvoorbeeld wanneer u een allergie voor cosmetica heeft, gevoelige ogen bij contact lenzen, een visuele handicap of trillende handen heeft.

Mogelijkheden van Permanente make-up

Als permanente make-up specialist bieden wij u de mogelijkheid om zeer subtiel te corrigeren, waardoor de natuurlijke schoonheid wordt geaccentueerd. Het aanbod in technieken en behandelingen is eindeloos, maar de meest gekozen vormen van permanente make-up zijn wenkbrauwen en eyeliner. Uitgelopen make-up is verleden tijd!

Wenkbrauwen inschaduwen & hairstrokes

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met de verschillende technieken van permanente make-up volledig gecorrigeerd. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet. Bij Huidpraktijk Noordwijk werken wij met het opvullen van de wenkbrauwen en de hairstroke techniek. Bij inschaduwen wordt de ondergrond van de wenkbrauw volledig ingeschaduwd. Deze techniek is erg mooi bij reeds volle wenkbrauwen. De hairstrokes techniek is het pigmenteren van haartjes/streepjes. deze techniek is voor minder volle, ongelijke of kale wenkbrauwen.

Ogen

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij Huidpraktijk Noordwijk worden de eyeliners tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. De dikke eyeliner/advanced eyeliner is een dikkere eyeliner dan de contour welke tevens met een wing kan worden geëindigd.