LET OP! DE PEDICURE HEEFT EEN PATIËNTEN STOP. ALLEEN BESTAANDE KLANTEN KUNNEN TELEFONISCH INBOEKEN

Wij zijn de pedicure salon van Noordwijk. Het is gezellig, uitgebreid en uit te breiden met andere behandelingen.

Tijdens een pedicure behandeling worden eelt en likdoorns verwijderd en eventuele ingroeiende, schimmel- en kalknagels behandeld. Dit gaat zowel manueel als met een frees.
Ook kunt u eventueel andere voetbehandelingen laten doen of de behandeling aanvullen met gellak, een masker of paraffine.

Wij maken gebruik van de producten van CND. Deze houdt tot wel 6 weken. Al heb je dan uiteraard wel uitgroei. Het versterkt de nagel en laat de nagel er weer mooi uit zien.

Met een passend masker kunnen kloven, droge huid of juist de vette huid de juiste voeding krijgen. Het resulaat is heerlijke zachte voeten.

Met een paraffine pakking wordt een passende creme d.m.v. de warmte van de paraffine diep in de huid gebracht. Deze behandeling is vooral heerlijk in de winter.

Door regelmatig onderhoud van de voeten kunnen veel klachten voorkomen worden. U kunt echter bij eventuele blijvende klachten ook van ons het advies krijgen om naar een podotherapeut te gaan, die uw voeten vanuit een medisch perspectief kan onderzoeken. Ook kunt u bij ons langskomen voor alleen nagelsknippen of het behandelen van een eksteroog of likdoorn.