Mooie gemanicuurde nagels en verzorgde handen met mooie gelakte nagels. Bij ons bent u aan het juiste adres. In het bezit van CND certificaten en 2 weken garantie op de Gellak. Waarom gellak uw nagels juist gezond maakt leest u hier op de pagina. Leuk als u komt en hopelijk tot ziens bij ons aan de nageltafel.

Bij Huidpraktijk Noordwijk kunt u ook terecht voor Gellak van CND. Bij de behandeling worden de nagelriemen opgeduwd en op een vriendelijke manier ontvet, hier overheen komt de basis gellak. Hierna kan iedere gewenste kleur in meerdere lagen aangebracht worden. Alle lakken gaan onder een LED-lamp of UV-lamp. Het voordeel van deze nagellak is, dat bijten lastiger wordt, de nagels harder worden en dat u niet bang hoeft te zijn voor het afstoten van de lak. Tevens wordt door de hoge kwaliteit van Shellac van CND gezorgd dat de luchtkanaaltjes van de nagel open blijven waardoor de nagel continu zuurstof/brandstof tot aan het nagelbed blijft krijgen. Ik tegenstelling tot Acrylnagels, Gelnagels, Solar etc. Hierdoor blijft de contitie van de nagel en het nagelbed goed of wordt juist nog beter.

Gaat de lak er binnen 2 weken toch vanaf zonder dat er aanleiding toe is (noem schoonmaken met bepaalde middelen, soda ed. zonder handschoenen bijvoorbeeld) herstellen wij gratis de nagel. Het enige wat u dient te doen is 2x daags uw nagelriemen te behandelen met nagelriemolie. Dit zorgt voor een langer en mooier resultaat en het behoudt van een gezonde nagel. Op deze manier maken wij uw nagel gezond.

Gaat u trouwen? Wij helpen u met het gezond maken van uw nagels zodat u op de grote dag met mooie nagels er nog fantastischer uitziet.